Home2019-08-08T09:26:20+00:00

“Kesihatan Anda Keutamaan Kami”

Kumpulan Farmasi Ehsan (KFE) memfokuskan kepada perniagaan farmasi retail dan borong yang memasarkan barangan kesihatan, produk kesihatan, kecantikan serta ubat beracun kepada rangkaian KFE, farmasi-farmasi dan klinik-klinik di sekitar Kelantan dan Terengganu.

KENAPA FARMASI EHSAN?

Kumpulan Farmasi Ehsan (KFE) merupakan satu rangkaian farmasi terbesar di negeri Kelantan dan Terengganu yang dimiliki sepenuhnya oleh bumiputera.

Rangkaian ini bermula selepas penubuhan cawangan pertama iaitu Farmasi Ehsan Sdn. Bhd. pada 23 tahun yang lalu. Pada masa sekarang, KFE telah berjaya membuka 7 rangkaiannya di beberapa lokasi strategik di Kelantan dan Terengganu. Rangkaian ini dipantau oleh sebuah badan pengurusan iaitu EG Management & Services.

Aktiviti Ehsan Bersama Pelanggan

Kami menyediakan pemeriksaan kesihatan secara percuma kepada pelanggan kami untuk memberi kesedaran kepada mereka mengenai pentingnya hidup secara sihat, cegah sebelum terlambat.

Dengan adanya pemeriksaan kesihatan ini, pelanggan akan dapat memeriksa kandungan kolestrol, lemak dihati, zat besi, paras gula dalam darah dan sebagainya. Parameter yang diukur adalah tekanan darah (mmhg), denyutan nadi (bpm), glukosa (mmol/l), berat (kg), tinggi (cm), BMI (kg/m2).

Pemeriksaan Kesihatan VitaHealth FESB Pasir Puteh.

August 15 @ 9:00 am - August 17 @ 5:00 pm

Pemeriksaan Kesihatan VitaHealth FEMSB Machang.

August 26 @ 8:00 am - August 27 @ 5:00 pm

Berita Terkini Ehsan

Jawatan Kosong, Aktiviti Ehsan dan Tips Kesihatan

PERKHIDMATAN

CAWANGAN

PELUANG PEKERJAAN

Anda Mempunyai Sebarang Pertanyaan Kepada Kami?

Sila Hantarkan Pertanyaan Anda Dan Pihak Kami Sedia Membantu.

Post Terkini

Maklumat Kami

EG MANAGEMENT & SERVICES, Lot 235B Tingkat Atas, Seksyen 1, Jln Kota Bharu, 16800 Pasir Puteh, Kelantan.

Phone: 09-7855772

Fax: 09-7855770

Web: Kumpulan Farmasi Ehsan